Next Target - Handbag Gucci Gold

 

 sumber : google

Petang tadi excited buka instagram tetibe nampak handbag gucci gold mcm gambar kat atas nie. Lebih kurang la rupenya. Ada handbag,pouch and purse yg berharga RMxxx,xx . Masa tengok tuu mmg excited tatau nak ckp pe. Memang pk time tuu nak beli jer. hahaha. Then harga pun not bad laa. Name pun Gucci kan. Lepas tuu semangat jer terus post kat wechat pasal handbag nie and bgy tau kat kat shah. hehe. Then,dy tnye harga semua. Dy suh tnye ada lgy tak stok klau ada nty kite beli katenya. Huwaa,lagi la semangat rasanya. Dy tu kadang2 mane bgy nak bly brang2 nie tambah2 g harga ratusan ringgit nie. Tapi tadi sporting plak dy. huhu. Nie yang syg lebih nie. haha. Yang aku nie pun jarang nak beli brang mahal2 mcm nie. Tapi kali nie tak pk pnjang terus nak jer. Cadang nak beli bulan dpan. Tapi rasa2 nak beli sebelum pegi Subang laa. Nanti duk subang payah la nak post la bagai kan. So,inilah next target yg akan dibeli before pergi praktikal di Subang. Harap2 hajat nie tercapai laa yer. Alang2 jum follow my insta --> norquraishia








1 comment:

Nur Aliyah Syofia said...

salam..jemput join ga ni>>>
Super Extravaganza Giveaway!

Hadiah:
Cash 150
2015 calendar with your picture& phrase
bookmark with your picture&phrase

Step-step penyertaan yang mudah & 51 orang pemenang dicari! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...