Heart Contest by KI



Klik banner untuk join
Due Date : 30 June 2013
 
 
 

Untuk memenuhi syarat contest ini aku kena cerita tentang orang tersayang berserta gambar. First,nak kenalkan kawan2 aku dulu oke. Dari kiri Fifi , Pina , Ilyia , Quraishia ( aku la tu) ,Sabrina. Nie gambar yang terbaru kitorang keluar berlima. Kitorang mula berkawan sejak form 3. Pina,saya,sabrina pelajar baru la kat sekolah masa tuu. Disebabkan kat kelas tuu tak ramai melayu kami jadi rapat sehingga sekarang. 


 

Kami terlampau rapat sampai family pun dah kenal. Lepak and tidur kat rumah member. Selalu nye kitorang kalau nak hangout mesti keluar berlima. Tapi skang susah sikit nak keluar same2 sebab masing2 dah belajar jauh. Yang selalu keluar pun tuu haa gambar bertiga kat atas tuu. hehe. Kitorang selalu lah share citer mcm2. Suka duka kami kongsi bersama tau :D



 

Apa yang best kawan dgn dorang nie sebab diorang kelakar ! Tak sah kalau tak gelak kalau keluar same2. Kadang2 kalau dalam facebook pun kalau komen boleh tergelak guling2 la. Padahal depan lappy sorang2 jer. haha. Seronok dapat kenal dengan diorang nie. So,disebabkan entry nie terlebih panjang ckit so aku nak cakap aku sayang kawan2 aku nie. Harap2 boleh jadi SAHABAT hingga ke akhir hayat. I love you friends :)





Giveaway by zeera lily



Seperti yang dijanjikan. Here there goes. First giveaway by zeeralily.

Syarat Penyertaan 

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu
2) Buat 1 entry bertajuk 'Giveaway by zeera lily'
3) Copy banner diatas & back link pada entry ini
4)  Dalam entry tu, copylah semua info dalam entry ini
5) Lastly, tinggalkan link pada comment entry ini


Hadiah Utama

1) Hello Kitty Mini Perfume edt from Etude House 
2) Border Lace from Camicia Kurung & Border Lace 
3) Tribal Shawl form KLShop

Saguhati

1) Hello Kitty Plusher
2) Miniature or Samples from TheFaceShop & Shiseido


Pemenang akan dipilih secara Top Referral & Lucky Draw
Wish u all the best!

Segmen 3 Hari Bersama Puan Qaleshya

Assalamualaikum


Jemput join segmen ini. Berlangsung 3 hari sahaja !!
Hadiah : Topup RM5 x 10
Tarikh tamat : 9 Jun 2013 (Ahad) 11 : 59 malam


Rahsia untuk kulit cantik menawan !

 


Haa,mesti ramai yang nak tahu rahsia di sebalik raut wajah cantik berseri kan. Cubalah BRAND'S InnerShine Prune Essence dengan Camu Camu yang baru! Buah Camu Camu yang terdapat di hutan hujan Amazon mengandungi kandungan Vitamin C semulajadi yang tertinggi di dunia, dan ia menggalakkan kecantikan dan kecerahan pada diri para pengguna. Mungkin sekarang mata dah penat pandang skrin komputer? Atau mata anda tak cukup Vitamin? Serlahkan sinaran mata anda dengan InnerShine Pati Beri!  Untuk maklumat lanjut boleh layari InnerShine Club .


Produk InnerShine terbaru - InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu dengan duta InnerShine terbaru - Izara Aishah ! "Kulit Cantik Menawan, Semua Tertawan"


Menangi beg tangan Coach  !

Rezeki bulan Jun - Speaker Box



Haa,untuk bulan Jun rezeki aku dapat Speaker box dari Izzat Syahir. Dan terima kasih kepada penganjur GA iaitu Emas Putih .Alhamdulillah masih ada rezeki aku. Banyak berjasa blog aku nie. Rezeki bulan Mei agak banyak. Semoga bulan Jun dan seterusnya bertambah2 rezeki aku  :D  Tak lupa gak kepada semua pemenang tahniah yer. Boleh cek kat SINI yer kot2 korang pun ada tersenarai. Boleh klik SINI jugak.


Terima kasih yer sponsor dan penganjur :)

http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/
http://www.kisahemasputih.com/

tempat-tempat menarik di Perak

Antara tempat-tempat menarik di Perak yang boleh dilawati oleh pengunjung yang belum pernah datang ke Perak. Boleh la singgah ke destinasi ini kalau datang Perak oke. Kejor yop kejor.hehe.  Aku anak jati Perak.


 

Gua Tempurung,Gopeng


 

Pulau Pangkor,Lumut



 

Taman Rekreasi Gunung Lang,Ipoh


 

Menara Condong,Teluk Intan


 

Lost World Of Tambun

topup giveaway by chenta

 
 
Tag : Cik Fie _._._._ Tampawan
 
GA INI BERMULA PADA 4 JUN 2013 DAN AKAN TAMAT PADA 6 JUN 2013 JAM 9 MALAM
 
 
 

Mini GiveAway By Khairunnisa


Klik banner untuk join.
Hadiah menarik menanti anda :) 

Tag : Eymasu

Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K

 
Jemput semua blogger untuk join yer :)
 
Followers terkini => 746

Kek yang mengerikan

 




 




 


KLIK ! Ini antara kek yang mengerikan. Kalau aku memang tak sanggup nak makan. Agak2 korang sanggup ke nak makan. Ish,geli pulakk aku tengok  =.=' 

Daftar Assign Jobs

Hari nie nak share sikit pasal jobs yang tengah aku buat. Aku pun tak berapa arif sgt pasal nie sebab aku baru je daftar. Jobs nie korang perlu apply jobs yang diorang kasi. Then korang just kena download gambar yg diorang suruh then upload kat facebook korang. Nanti korang kena printscreen la untuk menunjukkan bukti yang korang dah upload gambar tuu. Pihak assign jobs akan confirm lepas tuu earning akan masuk la. Setakat nie aku dah buat 3 jobs tapi baru 1 yang confirm. Yang penting lepas je korang sign up korang akan dapat $2.00. So,selamat mencuba :)




DAFTAR ASSIGN JOBS


Segmen Topup By Emas Putih Part #3

As-Salam


Segmen Topup by Emas Putih Part #3
Klik banner di atas kalau nak join.

Ada 40 x Topup RM5 untuk dimenangi !!
Tarikh tamat : 23 Jun 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...