Pengguna Setia Safi Balqis

 

NQI pengguna setia Safi Balqis. Tak ingat sejak biler guna tapi dulu guna Safi Balqis Perfect 10. Sekarang Safi dah keluar yang baru 'Safi Balqis White Trilogy' macam gambar atas nie. Seriusly,mmg best sangat yang nie tau. Bau pun wangi ajer. Bau buah-buahan dan masa pakai pun sejuk jer muke sebab rasa berangin. Abang pun pakai dia kate seronok and bagus. hehe. Lepas pakai 'Safi Balqis White Trilogy' nie muka makin lembut. Parut jerawat pun dah makin pudar. Best sangat. Tapi NQI baru try pembersih dan penyegar jer. Haaaa,yg syok nye sebab 2 dalam 1 tau. Lepas cuci muke tak payah pakai penyegar daa. huhu

Pembersih & Penyegar 2 dalam 1 SAFI BALQIS White Trilogy 
membersih secara mendalam untuk mengeluarkan sisa kotoran di samping mengembalikan kesegaran tanpa menghakis lembapan semula jadi kulit wajah.



 

Satu set produk Safi Balqis White Trilogy



SAFI BALQIS White Trilogy dengan formulasi Arbutin, Nano BioWhite dan Kiwi bertindak menerusi 3 lapisan kulit* untuk 10 aksi pada kulit wajah:
• Membersih secara mendalam
• Mengecilkan pori
• Memudarkan cela
• Melindungi dari sinar UV
• Mencerahkan kulit
• Melindungi dari radikal bebas
• Menyamaratakan tona kulit
• Mengekalkan lembapan 
• Menghaluskan kulit
• Melembutkan kulit




 

Produk Safi Balqis White Trilogy untuk kulit berminyak dan berjerawat


Rangkaian produk SAFI Balqis White Trilogy Kawalan Minyak dan Jerawat berkesan dalam mengawal sebum wajah berlebihan yang menjadi punca pori tersumbat dan mendorong kepada masalah jerawat

7 comments:

syazlyna said...

Assalam sis ..niyh nk tnye ckit .. klu kite pkai pncuci muka niyh ..n then ..xguna pnyegar ..boleyh ke erkk?. Tq

Our Story said...

kak pun pengguna tegar produk safi sejak ada yang baru ni terberalih arah plak dari rania ke trilogy hihihihi

DilaMilin said...

salam..best sgt pakai safi white trilogy 2 in 1 ni..lepas pakai terus rasa segar muka ni.. :)

Dhilah Fadhilah said...

salam tahu tak set yg kawalan minyak dan jerawat tu hanya tu je ke fungsi nya? dia x blh crhkn klit ke

Nor Quraishia Ismail said...

@syazlyna : Wasalam. Kalau tak silap saya penyegar nie berfungsi untuk menutup pori2 muka yang terbuka masa kite cuci muka. Dan yg saya sendiri alami kalau pakai penyegar nie muka saya berkurang parut jerawat.

Nor Quraishia Ismail said...

@Our Story : yeke kak. hihi. saya dari dulu serasi dgn safi balqis nie. paling bagus dgn muka saye set baru nie kaler biru.



@DilaMilin : betul2. lepas cuci muka jadi segar.

Nor Quraishia Ismail said...

@Dhilah Fadhilah : saye pun tak pasti. sebab saya tak pakai yang kawalan minyak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...