SEGMEN PANTAS (!) Jom Upkan Liker Fanpage Secara Mendadak ! ( PART 2 )

 


 HADIAH SEGMEN



Senarai Pemenang

Alhamdulillah berakhir juga GA saya kali nie. Seramai 50 peserta yang join. Thanks sangat2 sudi memeriahkan GA saya. Saya menggunakan random.org untuk pilih pemenang yer. Okey,tak payah buang masa tengok sapa yang menang oke :D  Klik SENARAI PESERTA



Baucer diskaun 5%  - 3 pemenang
 Pemenang boleh PM kat Tudung4u








 Felt Bookmark - 2 pemenang
Pemenang boleh PM kat Cikmun









 Baju - 3 pemenang
 Pemenang boleh PM kat Anna Queen Centre








  






Bloglist - 10 pemenang 
Pemenang bloglist saya dah masukkan untuk bloglist Jun :D


16. http://setiasmile.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
31. http://supernaddyss.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
47. http://ikajohans.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
32. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html 
30. http://menariksanasini.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
5.  http://maerahim.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html 
27. http://farraanuar.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
37. http://whisperofcinta.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
45. http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
20. http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html



Tahniah kepada pemenang. Untuk semua pemenang kecuali bloglist sila hantarkan detail anda kepada sponsor oke. Pemenang hanya diberi masa 5 hari sahaja untuk inform kepada sponsor masing2. Lebih 5 hari hadiah dikira burn oke. Kalau lebih 5 hari ikut sponsor la nak kasi atau tak yer.  hehe :D Yang tak berjaya insyaAllah saya akan buat next GA yer. Okay KLIK SINI. Dengan ini saya nak menjemput semua yang sedang membaca nie untuk join GA yang baru je saya join tadi di SINI .


 




1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha

*
Alhamdulillah..Syukur ke hadrat ilahi kerana dengan rahmat-NYa, Farisha berjaya menganjurkan
"1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha"
bersempena pertengahan tahun 2013
Kejap je masa berlalu,kan?

Pencarian Sponsor telah dimulakan pada 22/04/2013 dalam entry INI. Mula-mula nak mencari sponsor, teragak2 jugak takut tiada yang sudi sponsor. Tapi alhamdulillah, sponsor semua amat baik hati dan sporting! Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada sponsor-sponsor kerana menyokong 1st Big Giveaway ini

Jadi, pada hari ni, 15/05/2013 rasmilah pembukaan Big Giveaway ^.^
(sambil ambil mood potong ribbon merah..hehe)..
Audience...Please Clapping your hands! :) Clap! Clap! Clap!!

Hadiah berjumlah RM 800.00 untuk dimenangi!!
50 pemenang utama di cari!

Para peserta dikehendaki JUJUR ketika melakukan tugasan yang diberi. Semua tugasan adalah WAJIB sebab Hadiah yang akan diberi adalah berbaloi dengan usaha korang menyiapkan tugasan
(Seandainya korang menang Hadiah GA dari Sponsor yang terlibat dan didapati korang tak follow Blog/ like Facebook /add friend Facebook sponsor tersebut, automatik hadiah akan terbatal dan digantikan dengan pemenang baru)

Antara syarat-syarat penyertaan :-
1) Mempunyai blog dan Warganegara Malaysia.
2) Tinggal di Malaysia
3) Follow blog ini (untuk mengetahui update terkini GA)
4) Follow, Add Friend dan like sponsor.
5) Paling Wajib - Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
6) Letakkan URL entri di ruangan komen di bawah.

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]


Follow Blog Sponsor


WEEWEENNIE (follow guna Button, bukan Widget)


Like Fan Page Sponsor





Add Friend Facebook Sponsor


BEUTSKIN ESSENCE DATYN MIA
NATURACTOR COLLECTIONS
CAPTURE BOOTH
MAKAN COKELAT ZAI
NATURACTOR COSMETICS
(**tambahan - sila like & share mana2 gambar produk dalam album sponsor Naturactor ini**)
MAKAN COKELAT ZAI
NUR IZZUREEN
SITI NOR AMIERA

Klik Iklan Sponsor
(tunggu sehingga habis loading)


http://bit.ly/14ZrpY1
http://bit.ly/ZP9QVX
http://my.sharings.cc/syaika/share/SmoothManageable/
http://my.sharings.cc/syaika/share/LibresseShineOn

Follow Twitter



Hadiah-Hadiah Terhebat


Top Referral x 1

1) Produk SNE (Excel Tea) bernilai RM75 + 1 hamper cenderahati bernilai RM20 + 1 keahlian percuma SNE
+
2) Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 + Percuma Baucer RM50 bagi pembelian Kad Kahwin
+
3) 2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel


Hadiah Cabutan Random.org


Vital Energy Q10 Lotion (Toner) + Compressed Mask bernilai RM 85 x 1 pemenang
Vital Energy Whitening Lotion (Toner) bernilai RM 80 x 1 pemenang
Serbuk Cheeze bernilai RM 75 x 1 pemenang
Set Kecantikan 3 In 1 Nour Ain bernilai RM 52 x 1 pemenang
Shawl Half Moon Sakura bernilai RM 45 x 1 pemenang
Mini Fondue Porselin bernilai RM 45 x 1 pemenang
Adjustable Slimming Belt bernilai RM 40 x 1 pemenang
Wangian Kasturi Puteh Syifa bernilai RM 35.90 x 1 pemenang
Kain Pasang Cotton bernilai RM 30 x 1 pemenang
Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 x 4 pemenang
Chocolate Love Box bernilai Rm 25 x 1 pemenang
Shisheido Black Mask 5 pcs bernilai RM 18 x 1 pemenang
Top Up RM 10 x 4 pemenang
Top Up RM 5 x 3 pemenang
2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel x 11 pemenang
Baucer Anis Felt Craft 10% x 3 pemenang
Header Blog x 5 pemenang



Hadiah Saguhati Random.org

Review Blog x 8 pemenang

KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT HADIAH

Rajin-rajin la korang promote GA ni ye sebab Farisha nak cari banyak pemenang!!
Di samping tu, korang berpeluang menang hadiah Top Referral bernilai RM 170!!

**Sepanjang 1st Big Giveaway ini dijalankan, akan terdapat promosi + hadiah percuma yang akan diberikan kepada pengomen yang bertuah oleh Para Sponsor! Nak tahu entry yang mana?
Tunggu! *-*

Tarikh Tamat : 15/06/2013, jam 12 tengah malam
Pemenang akan di umumkan pada 18/06/2013

Sekian Terima Kasih

*

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree





Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani


klik banner untuk join

Assalamualaikum. Akhirnya tercapai jugak hasrat nak buat first GA tapi bukan sorang sorang tau. GA ni berpartner. Terima kasih tak terhingga kepada para sponsor yang sudi sponsor GA first kami ni. Hehe okay dah, malas nak berintro panjang panjang karang merapu ke bab lain. Dengan lafaz bismillah, kami merasmikan GA ni. Nak join GA first kiteorang? Klik banner kat atas. Hadiah-hadiah menarik menanti anda!




 Buku A Doctor In The House Tun Mahathir Biography bernilai RM100
 Buku Islamik
 Bling bling stylish necklace
 Keychain Cameron Highland
 Owl Keychain Felt
 Keychain Little Domo
 Novel The Wedding Breaker 
 Bookmark Tribal
 Shawl/Tudung bawal
 Bookmark doodle
 Bunny fridge magnet
 Shiseido mask
 Sebanyak RM 135 topup ditawarkan untuk para pemenang!


    Klik sini untuk tengok gambaran hadiah dan pembahagiannya! =)





  Jangan risau, pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan pak cik random.org. Biar   
  adil untuk semua.


SESIAPA YANG TIDAK MENGIKUT SYARAT, AKAN DIBATALKAN PENYERTAANNYA JADI TOLONG JUJUR!


Kami mencari seramai 54 orang pemenang!! Jom meriahkan GA pertama kami! Mana tahu rezeki anda kali ni! Goodluck 

Daftar Gush Ad

Ramai blogger yang sudah daftar dengan Gush Ad. Gush Ad nie lebih kurang sama dengan 8share and Churpchurp. Cuma dengan Gush Ad nie bila klik share je terus masuk earning. Tak perlu tunggu org klik iklan tuu. Nak daftar senang jer.


-Klik link INI . Tgk mcm kat bawah nie. Then klik je sign up. Lepas tuu klik Authorize app. DONE. 




Haaa,itu je. Lepas tu korang boleh la share iklan. Dan earning terus masuk. Okay,gudluck.  KLIK SINI

Rezeki Bulan Mei - Topup


Alhamdulillah. Menang topup plak kali nie. Bulan mei nie rezeki alhamdulillah bnyak. harap2 semakin bertambah la rezeki nie. So,kali nie dapat topup RM5 plak. Macam tau2 je kdt tgal RM0.20 and dlm purse tgal RM1. haha. At least tak pyah la aku topup minggu nie. Hasil dari blog aku. Banyak berjasa blog nie. hehe. Okay jum cek PEMENANG kot2 ada link korang :D

Suprise & Awesome Giveaway by SN

                                                                             


MEGA GIVEAWAY 


" SUPRISE & AWESOME GIVEAWAY BY SN " 









CLICK BANNER !






PRIZES :


 Peplum Lace Kurung, Jubah Dress, CTAC bag, Tudung/shawl ,Baucer discount, top up


cash, button bagde, Sabun GLuta 3 layer, jam moustache, anak tudung bawal berwarna


keychain felt craft, brooch felt,  shiseido black mask, broochquilling bookmark, Dress Labuh,


 Blouse, keychain Domokun, etude house styling eyeliner & tomatox, Gift dari Utara ,


1 unit mug PUTIH bercetak BERNILai RM27 (Sem)/RM32 (sbh/srwk), bookmark , coklat oreo








SAYA TAG :


a) http://coretangirlblog.blogspot.com/


b) http://www.nabilabiela.com/















3rd Annivesarry GA Blog by Emas Putih

As-Salam


22 MAY 2013 - 05 MAY 2013


Blogger Pilihan Saya By ALS


Blogger pilihan HERE  :D

18 May 2013 - 23 May 2013

Menang Jeans Purse Dari Segmen Blogger Pilihan



Alhamdulillah menang Segmen dari Wana. Seperti yang korang nampak kat atas tuu aku dapat Jeans Purse. Tapi belum inform kat sponsor lagi. hehehe. Btw,tahniah kepada semua yang menang yer. Semua dapat hadiah. hik3. Okay,sape yang join Segmen nie cepat tgk  SINI korang dapat hadiah ape  :D

1st GIVEAWAY liptint FROM BELLONISTA BEAUTY



 giveaway ini akan berlansung sehingga 24/5/2013 jam 11:59 pm

Politeknik Premier dan Konvensional


Keyword pagi nie nak buat aku tergelak plak. Ada ke search Diploma politeknik konvensional tak laku. ?? Aiyoyoo,ape laaa. haha. Tak kesah la korang politeknik konvensional,metro or premier kita tetap sama. Cuma kalau kita dari politeknik premier insyaAllah masa depan cerah la kot. haha. Kalau kita belajar dekat Universiti yang famous pun tapi kalau bagi kerja tak reti nak buat tak guna juga kan. So,jgn terlintas kat fikiran korang kalau student politeknik konvensional diploma tak laku. Yang penting mutu kerja yang kita hasilkan tuu bagus dan buat majikan percaya dan bangga dekat kita. peace ^.^y

Senarai peserta 2nd Giveaway By Nor Quraishia

Senarai peserta sudah dimasukkan. Sila check link anda. Jika takde atau ada 2 link sila inform di entry ini yer. Yang tak join lagi boleh klik SINI. Ctrl+F untuk memudahkan pencarian link anda :)



  1.  http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html  
  2.  http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html 
  3.  http://nazwww.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html 
  4.  http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html  
  5.  http://maerahim.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html 
  6.  http://sabghina.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  7.  http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html 
  8.  http://xeerazara.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  9.  http://cahayasirius.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html 
  10.  http://jelezkah.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html 
  11.  http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html 
  12.  http://cheerymessy.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html 
  13.  http://i-am-overtherainbow.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html 
  14.  http://cikagcontest.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  15.  http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html 
  16.  http://setiasmile.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  17.  http://walkstatic.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  18.  http://lalazarryn.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html 
  19.  http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  20.  http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  21.  http://gilapotato.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  22.  http://daisyisland.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  23.  http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  24.  http://dielala.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  25.  http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  26.  http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  27.  http://farraanuar.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  28.  http://flyingmisselly.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  29.  http://bloghaku700.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  30.  http://menariksanasini.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  31.  http://supernaddyss.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  32.  http://ohthrillers.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html 
  33.  http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  34.  http://liyanasyafiqah98.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraisha.html 
  35.  http://umikasum.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  36.  http://www.jajasutera.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  37.  http://whisperofcinta.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  38.  http://aimifarzanabloggie.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  39.  http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  40.  http://www.mujadafewa.my/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  41.  http://mimifaziana.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia_9532.html
  42.  http://www.cikfie.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  43.  http://missrochelle1999.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  44.  http://l-e-a-w-e-s-o-m-e.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html 
  45.  http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  46.  http://iweaiyraa.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  47.  http://ikajohans.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  48.  http://join-ga.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  49.  http://ifahpunyalifestory.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  50.  http://faralalalala.blogspot.com/2013/05/2nd-giveaway-by-nor-quraishia.html
  51.  

Duo Big Giveaway!


"Duo Big Giveaway!
Due Date 8 Jun 2012
Click Banner!

Big Thanks To :
Nabila Medan, Shafawi, Mizna Online Shop, Zuwairish Shophouse Page, Easy Boutique, Fizgraphic, Faizah Wahab, Norbai'ah, Addin Aisyah, Mahirah, Dyba, Salamah Qalish

Special Giveaway by Syazlia & Diana



Kalau nak join klik banner
Saya nak hadiah : Tudung bawal tribal , long neklace , 
Topup ,  6 tomato, 6 appeltox, 6 shiseido

Senarai Hadiah yang AWESOME!
- 5 Doodle by Miss Wawa
- 2 Header by CikJariManis
- 2 Tudung bawal by 4u Muslimah
- 2 mask muka by Anis
- 1 Novel by Anis
- 1 cursor by Zahirah *Design mengikut kehendak pemenang
- 2 long necklace by Miss Firaa
- 1 tudung ready made by Pemborong
- 1 Minuman BerryRich by Serbaneka
- 1 hadiah misteri by Cik Teha *Misteri gila tau!
- 1 MP3 by Hafizah
- 2 topup RM5 by Hafizah
- 5 tudung bawal tribal by De Bawal
- 2 topup RM10 by Mysara
-2 Keronsang Reben by Siti Zawiah
- 6 tomato, 6 appeltox, 6 shiseido by Anseneda

One Woman Can Beauty Contest - Mary Kay

As-Salam

Attention ! Attention ! Attention !
Attention to beautiful blogger !



Sempena ulangtahun yang ke-50 Mary Kay, pihak Mary Kay telah menganjurkan contest yang bertajuk "One Women Can" Beauty Contest untuk wanita-wanita kat Malaysia ni..

So blogger perempuan boleh join contest ini.
Cungkilkan bakat dan kebolehan anda dengan menyertai "One Women Can" Beauty Contest ini !

Macam mana nak join?

Rebut peluang anda memenangi 1 x Mini Targeted Action Body Lotion and Mini Hand Cream in mesh bag & 1 x Nourishine Plus Lip Gloss bila anda membuat entry tentang contest ni.


atau

Anda kena buat 1 post berkenaan hebahan tentang "One Women Can" Beauty Contest ini,

- 10 post yang kreatif dan terbaik akan memenangi Produk Mary Kat bernilai RM1000
- 2 blog post yang terbaik dan kreatif akan dipilih untuk memenangi percutian ke Hong Kong
(3hari 2malam) bersama pemenang-pemenang akhir acara ini.

atau

Anda boleh mengikuti make over percuma bersama perunding kecantikan yang dilantik di setiap negeri yang terpilih dan menyertai peraduan kecantikan dan rebut peluang menjadi wajah Mary Kay
di Hong Kong !!

p/s : Rugi tak join ! Cubalah.. Rezeki


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...