Blog Berwajah Baru

Holla ! Hari nie bertungkus lumus nak edit blog yang tak bape nak cantik nie. Tapi boleh la atas usaha sendiri. Sebenarnya tak banyak yang berubah pun. Tukar sikit2 jer. Yang penting masih kekal dengan pink pink gitu. Baru lah comel and sweet. aummm :*


 Header lama

Header baru

Salah satu perubahan yang jelas kelihatan kalau terjah blog nie. Sebab header paling atas so senang nak cam dah bertukar. *tu pun kalau ada yg prasan. hehe



Footer

Seumur hidup blog nie belum pernah dia ada footer tau. Kali nie baru ada. hahaha. Kesian kau blog dapat tuan mcm nie. kih3. *saje je nak try. but,just simple :D

Yang lain dah tukar ada border pink tepi nie. And ada la lagi benda kecik yang dah tukar. Tapi tak puas hati dengan post body ke ape tah name nye nie. Line dia masuk ke line border. huwaaa :'(  Sape tau nak kemaskan mcm mane meh la tolong bagi tunjuk ajar. hee

So,rasa2 ada tak lagi yang perlu dibetulkan atau ditambah . ?  Just need others opinion. Daaa ^.^

2 comments:

Abu Zaini said...

Semoga bertambah pengunjung blog setelah berganti rupa....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...