Blog NQI Bertukar Wajah Lagi



NQI kembali lagi dengan cerita blog berwajah baru. Hehe. Semalam baru je cerita Blog Berwajah Baru . Hari nie dah berwajah baru lagi. Haish,rajin sangat cuti sem nie. Semalam just tuka header and sikit2 jer. Kali nie semua dah bertukar. Dengan background,sidebar and macam2 lagi laa dah bertukar. Hehe.

Dan NQI nak berterima kasih kepada dua org blogger sebab NQI follow tutorial diorang. Big thanks to Amalina Lee dan Nur Farahuda. Harap awak berdua halalkan ye. Semoga murah rezeki sebab dah sharing this tutorial for me and others blogger. Untuk blogger newbie yang nak edit blog, NQI sarankan korang guna tutorial dari blog Amalina Lee dan Nur Farahuda nie yer. Sebab tutorial dari diorang nie sangat senang nak faham.Dah laa blog diorang ringan. Cepatnye nak loading. Memang takde masalah lambat langsung. Kalau yang tak pernah main dgn coding jgn risau sb tutorial diorang mmg ikut step dan insyaAllah menjadi punya lah. hehe.

1 comment:

Nur Farahuda said...

hehee, ok welcome dear ^_^ .
Your blog look simple but nice =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...