Akhirnya Sudah 1 Bulan

Alhamdulillah. dah sebulan rupanya. sekejap jer rasa. tapi masa tunggu sebulan pnya lah lama rasanya. hehe. normal lah tuu kan. asyik cerita sebulan jer. ape yg sebulan entah ! haha. 0kay,saya sudah sebulan berkasih sayang dengan LUKMAN HAKIM. hehe. alah ! yang KACAK tuu lar. err~ perasan dia nanti. HAHA. Ehh,nak gam gambar dia kejap. jeng3 ^.^v




Okay,inilah jejaka yang sudah sebulan bertakhta dihati ku ini. Motif letak gambar nie sebab gambar nie lah menjadi peneman tidur,makan,mandi and macam2 lagi. HAHA. sebelum tidur and selepas bangun mesti tengok gambar nie. gambar nie melekat sebagai wallpaper selama sebulan. yes ! akhirnye berjaya letak sebulan.

Nama dia Lukman Hakim Bin . . . . err~ taktau ahh ! lupaa tanya. haha. malam nie ahh tanya. Umur dia 18 Tahun. Sama mcam saya. hehe. Now,dia stay dekat Selayang. wuu~ jauh :'( Biler entah nak jumpa. Rindu gilaa. . . Kami mula kenal dekat Tagged. taktau ar sape add dulu entah. Then,dari Tagged ke Facebook. Kawan punya kawan punya kawan punya kawan. hish ! bnyak pulak kawan. h0ho. Sudah2 nya dia mintak number. mentang2 lah masa tuu aku dapat free call. masa call dia luah kan perasaan. ececeyh ! suka aku. tapi takk terima pun. ehh ! gilaa ape nak terima. aku bkan playgirl. time tuu ade bf dah. hahaha. s0,smpai lah tarikh 17.02.2012 kami kapel pada pukul 2 a.m di Facebook. Haa,cinta mukabuku ^.^v

Sekarang saya bahagia dgn dia. Saya sayang dia sangat2. hrap2 kekal lah smpai biler2. amin. Dia baik sgt. Dia takk penah marah saya atau ckp kasar2. Sentiasa cool je dia. Paling suka biler sembang dengan dia kat fon. Kalau sejam dapat sembang rasa mcm tak cukup. banyak giler sembang. takde pun sunyi sepi masa call tuu. kire berbaloi lah call lama2.

So,kpd Lukman Hakim. iloveyou so much. i sayang you sangat2. Harap sgt kita kekal kan. i miss you. And harap sangat dpat jumpe you dear. Selama sebulan nie i happy sangat. Thank you. InsyaAllah i setia dgn you sorang jer and kita sama2 jaga hubungan nie. AMIN :)


--> Lisa Surihani
--> MAGNUMFashionRoyale

2 comments:

Spudin said...

hahah...wah3 dia ...put3

Lukman Hakim said...

sayang , i akan ingat post ni :) so sweet you . sayang dia <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...