Doodle Dari Abg Apit !



Cantik cantik cantik ! terima kasih abg apit. ish ! excited jer dapat komen dari abg apit tadi kata nya doodle dah siap. Dgn sepantas kilat buka terus link tuu. Ceyy,abg apit nie mcm tau2 jer aku suka merah,hitam and putih. merah tuu dah sah2 la abg apit tau. Mmg request warna merah pun. hehe.

Ini first time tau dapat doodle. Dari abg apit pulak tuu yang mmg terkenal dgn kekretifan dan kerajinan beliau dalam menghasil kan doodle nie. hehehe. ceyy,ayat tak boleh blah betul. Aku dapat doodle nie bukan ape. Cuma hari tuu abg apit ada buat entry sapa nak doodle. Alah,ada aku join kat ENTRY NIE. So,try lah join. Tak sangka pantas sangat aku nie dan tersenarai lah 11 terawal. hehe. Nampak sgt excited kan !

So,itu jelah cerita nak kongsi dengan readers semua. So,terima kasih lagi sekali kat abg apit. You are the best in the world. hahaha. lebih-lebih plak aku malam nie.

Ehh korang. . . jom lah follow abg apit nie. mane tau abg apit wat doodle part 3 plak. Boleh lah korang join. hehe - - > SINI



2 comments:

*NurSyahieraDahhari* said...

waa.. comelnye doodle dye dapat..
(jenjalan dr group fb)
done folloe :D

Nor Quraishia said...

hehe. tahu takpe. comel sgt. tq dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...