Bila Nak Dapat BE Dari Nuffnang Nie




Oh En.Nuffnang. Mengapakah earning ku tidak naik2 seperti bulan2 yang sudah. Alah,sedih betul. Blogger lain dah banyak dah dapat BE dari En.Nuffnang. En.Nuffnang yang baik hati kasi lah saya nie BE . Teringin lah juga nak BE macam blogger lain. *mengharap nie ^.^v

Ceyy,nak BE macam lah layak ye dakk. hehe. Ada blogger dah setahun dengan Nuffnang baru dapat BE. Actually,takde lah mengharap gila. Tapi sambil2 blogging nie boleh lah buat kerja part time kan. hahaha

Okay,itu jer nak cerita hari nie. Mana tau En.Nuffnang tiba2 baik kasi BE pula. huwaa~ rezeki lah kalau dapat.

Ehh,ada tips nak dapat BE kongsi lah yer. Jom like PAGE nie yer =)




2 comments:

kai said...

dapatkan hits dengan banyak kompem encik nuffnang kasi BE

- http://encikkai.com -

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...