Politeknik Premier dan Konvensional


Keyword pagi nie nak buat aku tergelak plak. Ada ke search Diploma politeknik konvensional tak laku. ?? Aiyoyoo,ape laaa. haha. Tak kesah la korang politeknik konvensional,metro or premier kita tetap sama. Cuma kalau kita dari politeknik premier insyaAllah masa depan cerah la kot. haha. Kalau kita belajar dekat Universiti yang famous pun tapi kalau bagi kerja tak reti nak buat tak guna juga kan. So,jgn terlintas kat fikiran korang kalau student politeknik konvensional diploma tak laku. Yang penting mutu kerja yang kita hasilkan tuu bagus dan buat majikan percaya dan bangga dekat kita. peace ^.^y

4 comments:

Budak Kampung said...

setuju...!!sebab kami pon bdk poli

Crew Fathi said...

Hhaha... macam2...

Nor Quraishia Ismail said...

@Budak Kampungsama. sebab saya pun bdk poli :)

Nor Quraishia Ismail said...

@Crew Fathiaish,mcm2 bdk skang nie. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...