Komisen 2 dari Jobdirumah.com






Alhamdulillah. Seperti yang korang tengok kat atas nie saya dapat komisen yang kedua dari Jobdirumah.com. Alhamdulillah ada rezeki lagi. Walaupun dapat RM20.00 jer tapi oke la kan. Nuffnang yang dah bertahun2 tu pun tak merasa lagi duitnya. hehe. Tapi dengan Jobdirumah.com nie sekejap jer dah dapat. Tak sampai sebulan dari komisen pertama dah dapat komisen kedua. Harap2 lepas nie dapat komisen dari jobdirumah.com lagi. Kalau tak silap mula2 join Jobdirumah.com tarikh 24.3.2013. So,tak sampai 2 bulan lagi dah dapat 2 komisen. Bagi yang belum join saya galakkan korang join jgak. Tak rugi pun kan. Bagi sesiapa yang berminat boleh la ke SINI untuk join oke :)

6 comments:

kimi jamai said...

Wahh.. bestnya.. :)

Rieya Ramlee said...

job di rumah ni perlu cari downline ke?

Nor Quraishia Ismail said...

@Rieya Ramlee saya join jobdirumah sebagai agen. So,sape2 yg join atas name saya,saya akan dpat komisen.

Abdul Halim Ismail said...

Tahniah sis. Semoga dimurahkan lagi rezeki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...