Rezeki December



Alhamdulillah. Rezeki hari nie sebab dapat teka dgn tepat harga bagi barang Mary Kay. Kali kedua teka baru tepat. hehe. So,detail semua dah email dan pemenang teka teki dapat join kelas skin care Mary kay dan 1 hadiah PERCUMA! hehe. Best sangat.Tapi malangnya tak dapat pergi kelas skin care sebab saya student dah start kelas. Aloo,sedih teman cenggini. hehe Saya memang minat produk Mary Kay nie sebab dulu penah guna produk Mary Kay nie tapi kakak ipar punye laa. Mula2 pakai memang best and rasa nak pakai produk Mary Kay nie. Tapi disebabkan saya nie student duet pun bukan ada bnyak. So,kena tunggu kerja la nampaknye baru nak guna produk nie. Sebab produk nie sume boleh tahan mahal. Nak beli tu boleh tapi sebagai student kita perlu berjimat yer. hehe

Saya memang suka tengok blog Kak Maya nie. Beliau merupakan Mary Kay Beauty Consultant. Wahh,best kan. hehe. Sesiapa yang nak join kelas penjagaan kulit boleh laa pergi.

Jadual Kelas Skin Care

Kelas Penjagaan Kulit (SCC) saya diadakan setiap hari dengan masa berikut:

Isnin - Jumaat : 8 - 10 malam
Sabtu - Ahad : 9 - 11 pg, 2 - 4 ptg, 5 - 7 ptg, 8 - 10 mlm


Untuk maklumat lanjut pasal Mary Kay korang boleh follow blog beliau disini yer -->http://mayabeautyempire.blogspot.com/




4 comments:

Zara Nurhaidah said...

Congrats awk.. Bestny..^^

Mia Liana said...

Congratssss dear... ;)

Maya Omar said...

terima kasih dan tahniah sebab join teka teki akak ye dik..kalau dah sampai barangnya, bagitau akk boleh..?
Untuk pengetahuan semua, Mary Kay mahal sbb standard dan kualitinya sama dgn lancome, sheseido dan clinique. Cuma pelaburan lebih banyak disalurkan pada bahagian research & development berbanding advertisement utk pastikan produk terbaik dan selamat diberikan pada customers. Jadi akk teringin nak Quraishia merasa jgk pakai Mary Kay dalam free kelas. Boleh bagi adiah lagi kat Quraishia. Kalau diberi kesempatan, kita akan berjumpa jgk..:) Selamat bermary kay ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...