Cara daftar WhoHAA.com

WhoHAA.com merupakan laman web seperti churp churp , 8share , nuffnang and banyak lagi. Tapi WhoHAA.com tak kreditkan duit tetapi point selapas kita jawab survey. So,dari point yang kita dah collect kita boleh tebus ape barang yang kita nak. Simple kan?

CARA NAK DAFTAR

 1. Register dulu oke. Boleh register disini --> WhoHAA.com



2. Sila isi butiran korang. Dah isi semua korang kena buka emel and confirmkan dulu oke.




3.  Klik EARN POINT and korang boleh jawab survey tuu then dapat point. oke. itu jer.



CONTOH-CONTOH BARANG UNTUK DITEBUS

Best kan barang2 dy. so,tunggu ape lagi jom REGISTER . Setakat nie dah kumpul 300 point. huhu


5 comments:

NUR AIN AZMAN said...

Assalamualaikum.

Thanks for sharing :)

Maya Omar said...

sound interesting..nak buat jgk..tq :)

Nor Quraishia Ismail said...

@Maya Omar yapp. best sgt. kena buat cepat2. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...