BE 6 dari Nuffnang ( Sunsilk Samson S)


Alhamdulillah dapat lagi BE dari Nuffnang. Kini daripada Sunsilk Samson S. Actually,dah lame dapat tapi baru nie ada masa nak menaip. Busy dengan final semua kan. So,skang dah cuti sem ada masa terluang boleh la menaip sikit ye dakk. Thanks Nuffnang sebab bagy BE kat blog yang dah lame tak berupdate nie kan. Takde post and tade pembaca pun still ada earning berjalan kan. Syukur boleh wat simpanan untuk masa depan. hehe. So,Nuffnang bagy lame2 sikit dy jalan and bagy iklan baru yer. hehe. And tolong doakan result untuk sem 2 bakal keluar nie.

4 comments:

ezyra daniel said...

murah rezeki awak..sye baru je join nuffnang and bru je dpt 15 sen..tak gerak2 langsung dari dlu..mcm mne awak buat ye?

Alin Amiera said...

sunsilk hehe untung dya byk be ..titew bru jew satu ^_^

Nor Quraishia Ismail said...

@ezyra daniel hehe. takpe. slow2. saya pun tak bnyak mane pun. saya pun tatau mcm mne blh dpat. sekali dah dpat bnyak plak be yg melekat. hee

Nor Quraishia Ismail said...

@Alin Amiera alhamdulillah rezeki even UV tak tinggi. slow2 yer awk. chaiyok2. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...