Diploma Teknologi Maklumat (Rangkaian)

Ramai yang tanya kat blog , fb and twitter pasal kos nie. huhu. So,pertanyaan korang akan dijawap di sini yer. Act,dah reply sume yg dorang tnye. just mungkin ada yang nak tnye bnde sama. So,korang boleh bace laa yer.


SUBJECT FOR DNS
Ada yang tanya subject untuk kos nie kan? so,korang leh tgk la yer kat bawah nie.




OKAY KE TAK KOS NIE???
Haaa,yang nie tak berani nak ckp laa. Kos ape2 pun okay. Bergantung pada minat dan usaha nak jadikan kos nie okay ke tak pada diri korang. Kalau blajar nak tanak mcm mane nak okay kan. Tapi kos networking kebanyakan ckp okay. Okay kenapa?? korang belajar la sendiri. hehe

BANYAK KE PELUANG PEKERJAAN?
Banyak tu banyak sebab IT nie kan meluas. So,mcm2 kerja ada. Zaman skang kan zaman moden dan menggunakan teknologi. So,pekerjaan tu mmg banyak la. Cumanya dapat ke tak kerja yang betul2 kena dgn kos kite. Kalau result gempak,blaja tinggi and ada rezeki dapat la kerja yang elok.






5 comments:

Alin Amiera said...

kenape x amek MMBS ? http://permaisurycintahaty.blogspot.com/2013/11/kempen-cpuv-nuffnang_13.html?m=0

Alin Amiera said...

worpress nim bgus la..senang nk tgalkn koment klu pkai android berbanding blogspot

kolo ny said...

awak..cm saya kn..sye dri kolej komuniti kos sistem komputer..
boleh x kita short sem pastu msuk trus sem 3..??
sbb..sblom ni mmg ade cm tu kn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...