Tolonglah saya :'(

Salam,Sha nak mintak jasa baik korang tolong vote my pic. Alah tak susah pun. klik jer. Semudah 1,2,3,4 . muaahahahaha  :D Please kawan2. tolonglah saya  :'(


FIRST :  Klik link nie -->https://www.facebook.com/Dianpixydotcom

SECOND : Klik disebelah photo 'dianpixy contest'

THIRD : Scrool ke bawah sikit then ada nampak 'Upload your entry'. bawah tuu ada num kan. ? klik next ( --> ) cari num 4

FOURTH : Then cari gambar dibawah nie and klik VOTE. Done.




















p/s : Tolong VOTE tau. thanks all  :)

3 comments:

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

MarliaMarble said...

All the best ok untuk that contest..! semoga berjaya..=D

ejulz said...

gud luck.. :)

singgah dari GA "Partner End Year Giveaway by Hadifah Sabri and Nadiah"

kalau sudi join GA ni k.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...