Mencari Bloglist Januari 2013

Esok bermula lah tahun baru , bulan baru dan segala-galanya baru. JANUARI. ? Yeah,bulan kelahiran ku. muahahaha  =) Actually, sha nak cari bloglist untuk JANUARI SAHAJA ! Sha nak 10 blog sahaja untuk bulan ini. Setiap bulan sha akan cari 10 bloglist. Ada sape2 nak masuk bloglist untuk Januari. ? Bagi sesiapa nak masuk bloglist Januari sila tinggalkan komen anda dan link blog oke. Hanya 10 org sahaja. Kalau lebih Sha akan pilih 10 terawal sahaja.


KELEBIHAN JADI BLOGLIST
1. Meningkatkan jumlah pembaca.
2. Dapat followrs *mungkin
3. Meningkatkan pendapatan blog anda *churpchurp,says,nuffnang


Okay,kenapa Sha cakap macam tuu. Sebab jika pembaca dari blog Sha nampak blog korang and tajuk post korang mungkin diorang akan berminat pegi blog korang kan. So,secara tidak langsung korang akan dapat readers dan mungkin juga diorang akan follow blog korang. And bagi sesiapa yang ada nuffnang , says , churpchurp akan membantu lah kan. So,ape lagi. ? Jom jadi bloglist Sha  =) 


5 comments:

Eyqa Hasnan said...

Hopefully eyqa terpilih :) http://eyqahasnan.blogspot.com/

red jambu said...

saye nak jugak..D:
http://red-jambu.blogspot.com/

Abby said...

nak jugak ^^
http://biby-fiessta.blogspot.com/

Diana said...

nak join...

http://myblogdianaaziz.blogspot.com

Siti Nurazwaniza said...

Nak join :) hehe

http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...