Rahsia parut jerawat semakin berkurang

Hai semua. . . Anda ada masalah parut jerawat di muka. ? Yer sudah pasti anda tak suka kan. hehehe. Actually,Sha dulu banyak jugak lah parut jerawat. Muka Sha boleh lah tahan putih nya. hahaha. Tapi sebab ada parut jerawat nampak gelap dah. sob3. Rasa segan pun ada. Ini fakta bagi perempuan yang ada masalah parut oke. Sha takde la ikut petua dulu2. Sebab Sha nie pemalas sikit. hehe. So,Sha just guna pencuci muka and lain2. Sejak akhir2 nie ada jugak la member tegur muka Sha skang dah nampak oke. Parut sume dah kurang.Sha pelik jugak lah. Sha just pakai pencuci macam biasa jer. Just Sha cuci muka tuu je lain dari dulu.
Sha guna pencuci Safi Balqis Perfect 10. Tak tau boleh tengok di bawah  :)


Sumber : Encik Google

 Inilah pencuci muka yang Sha guna skang. Sha cuci pun ada cara jugak. Dulu Sha letak jer kat tapak tangan then letak air sikit terus cuci muka. Serius mmg takde kesan. Produk ape pun sama jer. Tapi skang Sha cuci style lain pulak. hehehe. Mula2 Sha basah kan muka. Then picit la pencuci tuu kat jari then calit kan kat dahi,pipi,dagu. Lepas tuu basah kan jari then usap la kat muka tanpa guna air sebab muka kan dah basah mula2 tadi. Biarkan dlam 2-3 minit yer, kasi serap dulu dalam muka. Sambil2 tuu boleh la gosok gigi dulu. hehe. Lepas tuu boleh la cuci muka sehingga bersih. Keringkan muka guna tuala bersih dan pakai lah toner. Tengok toner di bawah :)



Sumber : Encik Google


Lepas cuci muka guna lah toner. Wajib guna tau. Gunalah kapas tuu then ratakan seluruh muka. Sha rasa sebab guna toner lah muka Sha jadi elok. hee~ Toner nie tujuan dy untuk tutup semula pori2 kat muka tuu. Sha cuma nak share ape yang Sha tau jer. Sha sendiri rasa perubahan tuu. Nak cuba la tapi tak jadi jgn salahkan Sha yer. Sebab muka kita nie bukan semua sesuai dgn produk nie. Baca bismillah dulu sebelum cuba yer. Doa2 supaya berkesan. Amin.Hee


IKLAN SEBENTAR  ! ADA SESIAPA NAK SPONSOR TAK. ? SHA NAK BUAT CONTEST DALAM MASA TERDEKAT NIE. SHA DAH ADA SPONSOR UNTUK TOPUP , COVER TIMELINE DAN HEADER. BOLEH SPONSOR APE2 YANG ANDA RASA NAK SPONSOR. HEHE. EMAIL SAYA -->trio_gempark@yahoo.com . BOLEH KLIK SINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT



3 comments:

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said...

mmg bagus produk ni murah pun murah. dulu saya guna Bio-Essence dah mhal lepas tuh muka naik jerawat kecik2 mcm ruam stop pakai try pakai ni terus hilang :) tpi kene pakai semua lah set baru lebih berkesan...

AHMAD AFIQ said...

sy pon pengguna cik balqis ni. Satu set shiela

Mieya Atiera said...

Ouh, baru tahu kena pakai toner setiap kali lepas cuci muka. selalu Mieya pakai seminggu sekali je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...