Mencari Sponsor

Salam semua :) Sha cadang nak buat contest.
 Tapi nak cari sponsor lah cadangnya. 
Sha nak buat Contest Teka Dan Menang. 
InsyaAllah jadi if ada sponsor. 
Kalau ada sape2 sudi nak sponsor boleh email Sha kat sini 
>> trio_gempark@yahoo.com <<

Digalakkan kalau nak sponsor topup. Tak kesah ape2 lar. 
Sha akan contact dengan sponsor melalui email sahaja.
Facebook tak boleh. Sebab fb dah gilaa. hehe

Bolehh takk. ? 
 
 
Tapi Sha taknak sponsor ramai2. 
Kurang dari 10 sponsor jer. 
Nanti ramai2 ada yang ngelat tak ikut rules. 
Syarat2 Follow Blog / Follow Twitter



Sape nak sponsor boleh hantar detail nie

Nama Anda:
Hadiah :
Untuk Berapa Orang :
Syarat Peserta :

**Nak tanya pape email je Sha okay  :)



4 comments:

TehaaNFM said...
This comment has been removed by the author.
beautified by MK said...

sy nak jd sponsor tp dah terlambat...huhuh..ble nak wat next giveaway?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...