Rezeki Jun : Menang HESTA Facial Treatment

 


Alhamdulillah rezeki kali nie join GA dapat hadiah HESTA Facial Treatment Set Ajaib yang bernilai RM250 setiap satu. Syukur sgt2 sbb memang tak sangka boleh menang. Dah lame tak menang GA. hehe. Kali nie join pun sbb mmg teringin nak cuba produk HESTA nie. Tapi mmg tak jangka la boleh menang sbb selalu pun nombor tak bertuah. Kali nie ada rezeki pulak. Alhamdulillah. Terima kasih kepada penganjur. Semoga murah rezeki :)  Sape yang join boleh semak sekarang if korang menang jugak SINI

4 comments:

Fatin Farhanah said...

Wahhh tahniah. Bertuah.

Nor Quraishia Ismail said...

Fatin Farhanah : terima kasih :D

Syaza Nazura said...

Tahniah! Dah la RM250 pulak each, haih, beruntungnyaaaa. Gunakan leklok! :D

By the way, Nazu tengah nak cari sponsor untuk giveaway masa Ramadan nanti, jemput join kalau ada masa dan berminat ye :D

Boleh singgah baca untuk maklumat lanjut: http://www.syazanazura.com/2014/06/1400th-lucky-follower-blogwalking-list.html

Thank you :)

Syaza/Nazu

Nor Quraishia Ismail said...

Syaza Nazura : terima kasih. ini baru guna pun dah ada perubahan. hee. ouhh,yaa. . inshaAllah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...