BE 13 dari Nuffnang (Petronas Primex 95)


CPUV again from Nuffnang. Thank you so much Nuffnang sebab tak putus-putus kasi BE kat blog saya yang tak pemes nie. HAHA .  Alhamdulillah,syukur sangat. . . Walaupun tak masyuk sngat tapi ada lah juga kan. Kali nie iklan dari Petronas Primex 95. Thank you petronas. Macam tau2 je kite isi minyak dekat petronas. Beside that,iklan from IKEA - Children still on going. Dari 5 May sampai sekarang dah sebulan lebih. Syukur sangat-sangat. Lepas nie takde la curang dengan Nuffnang dah. Korang pun rajin2 lah klik yer. hehe :D

6 comments:

Abu Zaini said...

Goodluck... Semoga tetap bermanfaat...

Nor Quraishia Ismail said...

Cinta hazanis : terima kasih :)

Maria Firdz : terima kasih :)

Abu Zaini : inshaAllah. terima kasih :)

MAT NOR said...

tahniah, saya pun dapat CPUV ni

Nor Quraishia Ismail said...

MAT NOR : Tahniah juga. same2 kite menabung dgn nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...