Facial Treatment dari HESTA sudah sampai

Alhamdulillah rezeki menang Giveaway dapat produk dari HESTA. Baru semalam pihak HESTA balas msg di fb dan pagi nie dah dapat barangnya. Sangat cepat hokey. Excited jer tgk nama trus bawak masuk bilik and bukak. *gelojoh* HAHA. Barang HESTA dimasukkan ke dalam kotak mcm bawah nie supaya sampai dalam keadaan baik. Sangat puas hati dengan cara packaging diorang. 

 



 Inilah rupa setelah keluar dari kotak :D




Ada 7 jenis kesemuanya 

Dekat kotak merah tuu belakangnya ada tersedia cara nak guna and segala explanation tentang produk nie. Bagus sangat. Sebenarnya NQI ada gak ckp 'Diorang tak kasi cara nak guna and biler nak guna ke??' . HAHAHA. dah pusing kotak tuu baru lah nampak. Kalau tak bagi pun pihak HESTA dah kasi link semua. hehe. Terima Kasih HESTA. Tunggu testimoni dari saya yer :D

2 comments:

ezyra daniel said...

wahh best nye dapat produk nie..
nanti bgtw la apa hasil nye hehe
klik 2 nestle nestum kat sini

Nor Quraishia Ismail said...

ezyra daniel : yap.nty saya share yer hasilnya :) tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...