Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD





ape ke bende nie haa ! eyh,sayang. tak rety baca kaa. hehe. nie lah segmen tambah follower awok semua. secara tak langsung b0leh tambah kenalan dari blogger nie. hari tuu nak join tpy tade m0od. so,bia dulu. tibe2 tady tgk esok tarikh tutup. ish ! nsib baek sempat tau. hehe. so,awok nak join ke. ? boley la klik banner and join sebelum 29/2/2012.

Orang bertuah yang saya tag : TehaaNFM , Cik Pupel , Farah

13 comments:

TehaaNFM said...

Thank you for tag! insyaallah join :)

jom singgah --> Siapa nak blognya di review, JOM JOIN!!

http://tehaalarh.blogspot.com/2012/02/tehaanfm-review-blog-saya.html

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. TQ ya join segmen MD.. InshaAllah anda dalam group 4.. List akan di-publish selepas tamat segmen iaitu 29/2/2012 jam 11.59pm... So bolehla follow2 pada 1/3/2012 lebih kurang pukul 10am.. Maaf lewat sikit.. Nak penuhkan semua skali dalam group 4 =)

Btw, dah follow sini ^______^

mashitah ismail said...

hai (^^)
mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni.. http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

SyahiRah ILyana said...

hye.. dtg dr segmen yg sama.. da follow ur blog.. jom ke blog syer.. http://borakborakzero.blogspot.com/

Pamie said...

datang dari segmen yang sama, group 4 no 53..dah follow kamu :D

SEGMEN TAMBAH FOLLOWER TANPA BLOGWALKING BY MD

HuNNy said...

follow u back, beb

Putri N@ilofar said...

Salam ziarah dr group 4. salam ukhwah :)

lin~ said...

salam ziarah dr group 4~

umur kita sama, jadi memang saya akan selalu tengok awak update lah kan (:

psst,, especially time result nak keluar. hehe (:

tq.

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

AiSyA LiEzA said...

hai.. singgh sini

http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

sudilah ke blog saya juga ye.. ^^ follow sini.. thanks..

Azura @ cik buaya said...

salam kenal dr cik buaya

follow dr segmen yang sama :)

CikNana said...

follow dr segmen yg sama..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...