SAYA NAK T-SHIRT DOMO KUN !

Contest nie d'anjurkan CIK PUPEL.


SYARAT-SYARAT
  1. buat 1 entry mengenai giveaway ni(Nyatakan sekali kenapa anda mahu t-shirt ni)
  2. Copy banner contest, letak dalam entry(linkkan ke entry giveaway ni)
  3. tag 3 orang
  4. Tinggalkan komen dibawah entri ini(nama dan url)
  5. Wajin follow blog CIK PUPEL
> tarikh tutup : 29 Julai 2011 4.00pm

Sebab saye nak t-shirt nie :

1. T-shirt nie sgt COMEL ( tak typu )
2. Sebab sye takk penah j0in mne2 contest. tpy lpaz tgk t-shirt DOMO KUN nie. membara aty nie nak j0in ^_^
3. Sebab takk penah lagy jmpe t-shirt nie kat mne2 :)
4. Nak hadiah kan t-shirt nie kat BUNCHET saye ! ( dy ske domokun. dy kate DOMO KUN c0mel mcm sye. s0,kal0 dpat sye nak dy pkai slal0o. dy p0wn akn ingt sye slal0o )
5. DOMO KUN sgt p0pular skrang !
6. tgk mulut domo-domo tuh BESAR PUNYER ! =)


0ke siap ! nak tag kepada :

1. OPAH PINA
2. BLURBLURBLUR
3. ENCIK IZZUL

3 comments:

Pupel Liyana said...

awak, leh tengok blog pupel awak menang tuntut hadiah ye :) macehhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...