First Time Minum Ephyra

Assalamualaikum. Nie nak citer aku baru je nak try minum Ephyra nie. Akhirnye,sampai jugak Ephyra nie kat rumah aku. Macam tak percaya je aku nak minum nie. hehe. Aku nie mane suke minum2 benda2 nie semua. Tapi aku gagahkan diri aku untuk minum. So,aku minum yang ada 30 sachets dan aku dapat 1 shaker and 1 recycle beg.
 

 

Malam nie aku dah try minum and rasa dy not bad. wangi jer baunye. Aku nie bukan senang nak minum rasa yang pelik2 tapi rasa Ephyra nie sedap jer. Mula2 nie maybe aku tak biasa kot. So,aku rasa mcm pelik sikit. hahaha. Aku minum guna air sejuk and mmg sedap la. 



Ini dy Ephyra yang aku nak minum. And now dah selamat mendarat dalam perut aku nie. hehehe. Tapi Ephyra nie kena kacau elok2 sebab nty dy ada ketul2 sikit. Kena kacau2 sume sampai larut hokeyy !  Ephyra nie lebih kurang rasa mcm oren laa.

Aku mmg selalu tgk org post pasal Ephyra nie. Tentang khasiat dan kesedapan Ephyra nie. Memey dgn Norman pun minum tau. Tgk Memey omeyy je kan. hehe. Mana la tau kot2 boleh jadi iras2 Memey ke syokk jugak an. hehe

Aku nie bnyak gak masalah. hehe. Harap2 Ephyra nie dapat membantu serba sikit diri ku ini. Masalah yang aku hadapi skrang muka aku sering naik jerawat tambah2 lagi time dtg bulan. Parut jerawat pun tak reti2 nak berambus dari muka aku nie. Rambut aku plak kadang2 tuu selalu sgt gugur. Aku sendiri takut tgk kalau bnyak yg gugur. And aku ada masalah senggugut tiap2 bulan. Mmg susah nak buat kerja bila dah sakit. Kaki aku plak masih ada parut2 lama walaupun hakikatnya dah semakin pudar. And baru2 nie aku ada masalah kat tumit kaki. Tumit kaki aku merekah ! Ish ! tension tau dakk. 

Itu lah masalah yang aku hadapi selama nie. So,aku nak try la Ephyra nie kot2 elok untuk aku. Ramai yg cakap oke. Tapi lain org lain tindak balasnya kan. Aku perlu banyak bersabar dan berdoa. Nak cantik dan sihat kena la bersabar dan usaha. Wanita mane tanak cantik kan. Tambah2 kalau yg dah ada suami tuu. Apa kata korang tgk khasiat dan cara pengambilan Ephyra nie.



Cara Pengambilan Ephyra

 

 

 

"Ephyra : Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda!"

2 comments:

Nik Ainaa said...

ASSALAMUALAIKUM DAN HAI. SAYA DATANG SINGGAH KE BLOG SAHABAT SAMBIL-SAMBIL NAK MENGAJAK SAHABAT JOIN GA SAYA. :)

HADIAH BERBENTUK NOVEL DITAWARKAN DAN APA HADIAH SAMPINGAN YANG LAIN SEPERTI TOPUP, SHISEIDO MASK, COVER NOVEL DAN PELBAGAI LAGI!!

HARAP SAHABAT SUDI MENGIKUTI GA -- > http://nikainaa.blogspot.com/2014/02/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

Liniey Nor said...

Assalamualaikum.

If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

Dan..

90+ pemenang random dicari !

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...