Dari Nuffnang ke Komli

 

Apa sudah jadi. ? Dari Nuffnang ke Komli. Hehe. Maaf Nuffnang curang dgn awak. Actually sekarang kalau perasan ada iklan Komli dalam blog nie. Mane tak nye Nuffnang dah lame tak bagi BE. Dulu bnyak je bgy BE sekarang tanak bgy pulak. So,tetiba teringat Komli. Dah lame ada Komli cuma tak letak jer sb tak paham dgn Komli nie. So,kita buat research hokeyy :D

APA ITU KOMLI
- Komli nie syarikat pengiklanan lebih kurang macam Nuffnang laa jugak. Komli ni syarikat pengiklanan Asia yang tengah berkembang.Kebanyakkan blog pun banyak yang pasang Komli nie. Haku nie jer yg setia kat Nuffnang dah bape tahun but still ciput. haha

Ada sumber2 yang mengatakan nak dapat earning banyak kena maintain trafik blog juga. And then kena sabar lah tunggu earning mencanak naik kan. Untuk mula2 pasang iklan nie mmg lambat cikit nak dapat hasil. Tapi takpe laa kita pelan-pelan kayuh yer. hehe

So,masuk hari nie dapat 2,3 hari pasang iklan Komli nie. Tengok tadi ada USD0.04. Agak2 nak happy ke ape tuu. hahaha. Kalau tak silap kita blh cash out earning nie biler sampai USD50. Tak tahu la sejauh mane kebenarannye. Sumber dari blog lain USD1 bersamaan dengan RM3. Wah ! bnyak jugak tuu. So,nak daftar boleh ke sini yer www.komli.com

5 comments:

Anis Zahidi said...

hihi nanti nak cuba lah klau nuffnang xnak bg BE :D

ezyra daniel said...

ramai yg dah pakai nie..sye bru join nuffnang..tak merasa pon lagi..BE ada masuk tp tk byk la. hurmmm

Nor Quraishia Ismail said...

@Anis Zahidiyer2. kena cuba. tah2 lagy berbaloi dari Nuffnang

Nor Quraishia Ismail said...

@ezyra danielhee. tu laa. Que dah lame pakai Nuffnang. even dapat BE tapi ciput jer. tu yang try Komli nie

Syah said...


Hai,jom join TIGA GA yg menarik ni!

Are you BELIEBER,DIRECTIONER OR KPOPPER?? Come join this GA!
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/fangirls-giveaway.html


http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway-by-monster-and-lala.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...