Sign Up MyHeppi Segera

MyHeppi merupakan laman sosial PERTAMA yang dibangunkan oleh orang Islam. 

Baru Beberapa hari dilancarkan ,Kini sebanyak 40,000 orang lebih yang telah MENDAFTAR! Anda bila nak daftar ? Jom DAFTAR sekarang di www.myheppi.com !



Lepas tuu boleh la klik untuk register :D

Dah settle sume korang boleh la teroka ape yang menariknye MyHeppi nie.Tapi 
korang tak boleh upload gambar yang tidak menutup aurat oke. Kenapa. ?? haa,tgk bawah nie :D



Sila Ambil Perhatian
Assalamualaikum warga Myheppi.com, pertama sekalinya kami ucapkan terima kasih kerana mendaftar di laman sosial ini. Untuk pengetahuan anda, kami di myheppi menggunakan prinsip 'Islamic Guidelines' dalam menguruskan laman sosial ini. Jadi pastikan anda tidak memuat naik gambar-gambar yang tidak menutup aurat atau kami terpaksa memadamnya. Harap dapat beri kerjasama. Semoga kita menggunakan medium sosial ini dengan sebaik mungkin :)


Kalau nak tau dgn lebih lanjut silalah sign up segera yea. Yang dah ada acc MyHeppi nie boleh add saya DISINI

3 comments:

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-kaw-kaw-by-hot-masa-kini.html

akak tinggalkan jejak dear :)

aiti yaman said...

xleh bukak pun web tu...
ke dah xleh sign up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...