DAFTAR SAYS.MY

Ade org request soh wat cara nak daftar SAYS.MY. S0, jom saye tunjuk kan. nie la hasil yg saye dpat dlam mase kurang sebulan. hik2. bru je wat says.my nie.




1. Masuk dulu website Says nie kat SINI

2. korang click 'Create new account'.

3. Then 'Log In Facebook' korang ye. Email dgn password facebook.

4. Ade kua pop up kan? Then korang just 'Allow' jer keyh.

5. Then korang kena 'creating your account'. Bnde nie penting keyh.
Korang msukkan je username korang dgn email keyh. then SUBMIT.

6. Lepas tekan Submit tadi, klik plak DONE :)

7. 0kay. kalo dah siap korang klik la SOCIAL RECOMMENDATIONS tok dpat kan iklan yg korang nak share tuu.

8. Then nty ade la kua mcm2 iklan. klik ajer kat iklan tuu.

9. 0kay dah klik. then scrol plak ke bawah, dgn rakusnye tekan lah Generate my unique URL.

10. Ape korang tunggu lgy copy lah code tu cepat. b0leyh la share kat FB or Twitter.

11. Dah siap kew. ? HAHA. good. senang ajer kan. tade la pyah mne nak buat. s0,ape lgy share la iklan anda tuu 0ke.

p/s : smbil berblogging,facebooking,tweet2. HAHA.
b0leyh la dpat duit ckit2. jom KLIK SINI

1 comment:

Carl Zafran said...

Thanks... Info yang menarik... Sambil main facebook dan berblog leh jua dapat income... :)

Entri Terkini :
Panduan Lengkap Tips Cara Penjagaan Kucing Yang Berkesan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...