Giveaway From Korea & Sydney


KLIK SINI

Syarat-syarat giveaway;
1. Buat satu entri dengan tajuk di atas, letak banner comel tu & link-kan ke entri ini.
2. Kalau nak tag kawan, anda sangat dialu-alukan untuk berbuat demikian. Kalau tak nak pun takpe, tak tolak markah pun. (:
3. Kalau korang nak follow blog ini, dipersilakan. Kalau tak nak follow pun takpe, still tak tolak markah (:
4. Hantar link ke entri anda di ruangan komen entri ini sebelum 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.


P/S : gudluck spm. saye spm jgak. hehe :)

1 comment:

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari GA yang sama ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...